Kwaliteit

kosten

Schilderwerk is duur wordt wel gezegd. Dat kunnen wij beamen. Door de hoge arbeidsintensiviteit is de factor uren in de aanneemsom in verhouding tot de materiaal kosten hoog. Tot wel een factor 8:2.

Juist daarom is het zo belangrijk dat de werkzaamheden op een hoog niveau worden uitgevoerd. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Hans Joling Schilderwerken zorgt er voor dat u waar voor uw geld krijgt.

Voorbereiding

Een goede calculatie staat een de basis van een geslaagd werk. Tezamen met de grondige werkvoorbereiding wordt de schilder goed ingepraat over de ins- en de outs van de uit te voeren werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat hierbij alles op elkaar af wordt gestemd, ook als er sprake is van werk, uitgevoerd door derden.

Zo wordt voorkomen dat er zaken uit de toon vallen, en zorgen we voor een harmonieuze uitvoering. Dit werkt kostenbesparend, er is weinig verlies aan indirecte uren. Deze efficientie zorgt voor een win-win situatie, waarbij u er als klant de vruchten van kan plukken.

Btw laag en hoog tarief

Wist u trouwens dat er op dit moment voor woningen ouder dan 15 jaar een speciaal BTW tarief van toepassing is? In plaats van 21% betaalt u slechts 9% Btw. Dit tarief is van toepassing op particuliere huiseigenaren en andere, niet Btw plichtige partijen. En alleen geldig indien u de opdracht rechtstreeks aan de schilder verstrekt.

Ook huizenbezitters en woningbouwverenigingen kunnen hiervan profiteren.

Kortingen

In de winter ( nov.-maart ) kunt u gebruik maken van interessante kortingen voor binnen- en op dit moment ook buitenwerk.

U ziet het: Kwaliteit hoeft helemaal niet te duur te zijn. Indien u nieuwsgierig bent componeren we graag een heldere offerte voor u.

Geinteresseerd? Maak gauw een afspraak of vraag direct een offerte aan. Telefoon: 050-5349990