Kwaliteit

kwaliteit in schilderwerk

bedrijf_hut_sonnevanck_detail_betimmering.jpg

Vakwerk. In de muziek heb je muzikanten in klassieke muziek en muzikanten die lawaai maken. Voor beide soorten muziek zijn liefhebbers te vinden. Lawaai is echter nooit duurzaam gebleken, klassieke muziek is dat wel.

Vakmanschap

Op een klassieke manier schilderwerk uitvoeren vereist vakmanschap. Evenals de klassieke muzikant heeft de vakman schilder bij Hans Joling Schilderwerken vele jaren ervaring en een goed gevoel voor detail. Jonge schilders die de fijne kneepjes van het vak nog moeten leren worden bij ons altijd begeleid door een ervaren vakman.

Hans Joling Schilderwerken heeft vanaf het begin bewust gekozen voor een langzame groei. Een nieuwe collega word eerst goed ingewerkt alvorens aan verdere groei van het personeel wordt gedacht. Het resultaat is duidelijk. Onze mensen weten wat u van hen verwacht.

Instrumenten

De beste tijdloze muziek maak je met topinstrumenten. Zo ook schilderwerk. Om het meest duurzame (tijdloze!) resultaat neer te kunnen zetten zijn goede instrumenten nodig. Goed gereedschap is persoonlijk en zet je naar de hand. De vakman schilder bij Hans Joling beschikt daarom over een eigen set gereedschappen waar alleen hij of zij mee werkt.

Het werk voeren we vervolgens uit met topmaterialen van de beste fabrikanten. Alleen op deze wijze kunnen we de kwaliteit die we vandaag leveren omzetten in de garantie dat u jarenlang plezier zult hebben van het schilderwerk.

Geinteresseerd?

Maak gauw een afspraak of vraag direct een offerte aan. Telefoon: 050-5349990